Barion Pixel

Tihanyi tájkép vitorlásokkal olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Tihanyi tájkép vitorlásokkal olajfestmény

Tihany mindig gyönyörű. Nyáron kimondottan szeretek erre kirándulni, amikor felpezsdül itt az élet. Levendulafesztivál, vitorlásverseny, és persze finom éttermek várják az embert. Mindig mosolyt csal az arcomra amikor erre a festményre pillantok, és szinte érzem a levendulaszörp ízét a számban. Remélem Neked is van van egy kellemes emléked Tihanyról. Ha pedig nincs, akkor azért akaszd ki ezt a festmény szobád falára, hogy ez legyen az egyik bakancslistás úti cél ahová ellátogatsz majd.

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…