Barion Pixel

Egyiptomi hercegnő aranyozott akrilfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret:  aranyozott keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Az ókori egyiptom nagysága, titokzatossága, inspirált. Az oszlopokon, piramisokban, sírkamrákban is megtalálható csodálatos hieroglifák változatossága. Mikor Egyiptomban jártunk teljesen elbűvölt ez a világ.  Fantasztikus volt a kairói múzeum, a szarkofágok, a fáraók, papok világába bepillantást nyerni. Ezt a világot, misztikumot szeretttem volna visszaadni. Sok helyen aranyfestéket használtam, hiszen a szarkofágok, a jogar és az uralkodók ékszerei is mind-mind aranyból készültek. A festményt már pár éve elkezdtem, de az egyiptomi hercegnő évekig várt az utolsó “simításokra”… remélem tetszeni fog!

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet keretben helyeztem el, de keret nélkül is kérheted.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festményt alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.