Barion Pixel

Lány a tengerpaton

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa – fehérre pácolt
  • Festőlap: farost
  • Festék: akrilfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Lány a tengerparton akril festmény

Nyári emlékeket, tengerparti hangulatot szerettem volna megidézni ezen a festményemen. A gondtalan napsütéses nyaralás, a sós tengeri levegő illata és a napozással töltött hosszú órák emlékét. A hűvösebb téli napokon elég csak ránéznem erre a képre, és újra kedvenc olasz tengerpartomon, a Róma melletti Stella Polare strandján érzem magam. Augusztusban az olaszok szabadságukat “al mare” vagyis a tengernél töltik. Egyszer nekem is volt alkalmam hosszabb időt Olaszországban tölteni, és megtapasztalni a Ferragosto és dolce far niente életérzést. Ez a vakáció inspirálta ezt a festményt, ami remélem téged is elrepít az olasz tengerpartra. Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megnézned Pálmafás tengerpart vagy a Görögország – Santorini című festményeinket is.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Lány a tengerparton akril festmény fa keretben

Lány a tengerparton akril festmény fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy, vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…