Barion Pixel

Velencei karnevál maszk festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 35 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Velencei karnevál maszk festmény

Aki teheti, az mindenképpen látogasson el a Velencei Karneválra! Igazi mesevilág vár. Színek, és zene kavalkádja ami akkor, és ott körülveszi az embert. A fantasztikus díszes ruhaköltemények, jelmezek és persze a csodálatos maszkok.

Csillámpehely, csipke, arany díszítés, bársony, hangjegyek. Ezeket az anyagokat mind belesűrítettem ebbe a képbe. A maszk felülete külön repeszett lakkréteget kapott, hogy olyan hatása legyen mintha egy előző korból lenne. Szinte éreztem a tenger sós illatát, hallottam a muzsikát, nevetést a Szent Márk téren mikor ezt a képet festettem. Én már jártam ott, de most is visszahúz a szívem.

Fogd ezt a festményt, öltsd magadra a maszkot és merülj el Te is a Velencei Karnevál forgatagában! 

 

Készítette: Bagoly Krisztina

Velencei karneváli maszk festmény csilámmal eladó

Velencei karneváli maszk festmény csilámmal

Hasznos tudnivalók

Velencei karneváli maszk festmény farostra készült, és natúr fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra. Ha szeretnéd barnára pácolt fa keretben is kérheted.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha szereted a portréfestmyényeket, akkor nézd meg további képeinket is => Portré festmények

Érdekelhetnek még…