Barion Pixel

Elefántok akrilfestmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 43 x 54 cm
  • Keret: kékre festett fa keret
  • Festőlap: kasírozott vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Afrikai elefántok izzóvörös naplementében. Afrikai színei, az anya és kiselefánt kapcsolata ragadott magával. A kép az anyai aggódást, a játékosságot és a családi köteléket is szimbolizálja. Nappaliban és gyerekszobában is el tudom képzelni ezt a szines, szeretettel teli festményt. A keretet sötétkékre festettem, szerintem leginkább ez illik a témához, de ízlés szerint akár át is festhető már színre. 🙂 

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény kasírozott vászonra készült, és kerettel együtt rendelhető. Közvetlenül kihelyezheted a faladra, akasztóval felszereltük neked.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.