Barion Pixel

Uhu festmény keretben

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 33 x 43 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Uhu festmény

Az uhu éjszakai erdő csendes, és méltóságteljes ragadozómadara. Átható pillantása, csodálatos tollazata festményre kívánkozott. Egy misztikusabb hátérrel valósítottam meg.  Remélem tetszik, és szobád falát díszíti majd ez a festményem, és éppen olyan örömel nézegeted majd, mint én, amikor elkészült ez a falikép. 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A uhu festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Állatos festményeket

Érdekelhetnek még…