Barion Pixel

Szarvas festmény keretben

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: fa keret (barna, vagy fehér)
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Szarvas festmény

Sok legendában, mesében a szarvast az erdő királyának, védelmezőjének tartják. Ezen a festményen is a szarvas és természet szoros kapcsolatát szerettem volna megmutatni. A szarvas szarvának évenkénti újranövése a természet, és a termékenység erőinek megújulását jelenti. Remélem ez a megujuló energia Téged is feltölt majd ha kiakasztod a szobád falára.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A szarvas festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra. Ezt a festményt fehérre pácolt fa keretben is kérheted.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Állatos festményeket

Érdekelhetnek még…