Barion Pixel

Tigris festmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 33 x 33 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Tigris festmény

Ez az a  tigris festmény, amit szerettem volna megfesteni, mert a tigrisek fantasztikusan erősek, vadak és szabadok. Imádom a tüzes narancsárga és fekete fehér csíkozott bundájukat. Méltóságteljes csúcsragadozó. Szerettem volna visszaadni, az erőt, a szabadságot, amit árasztanak. Tiger, tiger… Neked mi jut eszedbe róla? Red John? Szandokán? Rocky – Eye of the tiger? De persze önmagában a tigris egy csodálatos vadmacska. Remélem, aki beleszeret és szobáját díszíti majd ez a festményem, éppen olyan örömel nézegeti majd, mint én amikor elkészült ez a falikép. 

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A tigris festmény farostra készült, és sötét barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha szereted az Állatos festményeket,  tekintsd meg az Arany ló, és a Farkas festményemet.

Érdekelhetnek még…