Barion Pixel

Papagáj akril festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: Van, fa poliszander
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Papagáj

Ha azt mondom egzotikus madarak, talán Neked is rögtön a színpompás papagájok jutnak rögtön eszedbe. Gyönyörűen, szabadon szárnyalnak az égen az esőerdők felett, ízletes gyümölcsöket keresve. Értelem, békesség és igazi életvidámság ami sugárzik belőlük. Ki ne szeretne szeretne eljutni olyan helyre ahol burjánzik a természet, az élet, ahol betölti a levegőt a papagájok szárnyinak suhogása, és különleges csicsergésük, beszédük. Ha már eljutottál ilyen helyre szerencsés vagy, de ha még nem, akkor ezen a festményen megtalálhatod ezt az élményt. Vigyél színt az életedbe, és érezd a szabadságot!

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült. A fa keret barna poliszander lazúrral kezelt, ami látni engedi a fa erezetét. A festmény kerete akasztóval ellátott, így rögtön kifüggesztheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy, vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.