Barion Pixel

Tavaszi erdő akril festmény – utánrendelhető

24.000 Ft

  • Egységár: 24.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Tavaszi erdő akril festmény

Nemcsak Japánban, de itt Magyarországon is lélegzetelállító a tavasz. Az új élet kezdetének jele. Fantasztikus látvány a cseresznyefa virágzás. A gyönyörű rózsaszín virágok tömkelege amivel a cseresznyefák kápráztatnak el minket évről-évre. Ezt a természeti csodát, ezt az érzést szerettem volna megélni és vászonra vinni. Kicsit szinte már rajzfilmszerű. Akár a manapság népszerű animék világába is beillene. 

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.