Papagáj akril festmény fluid art

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

1 készleten

Leírás

Papagáj – akril festmény, fluid art

Gyerekkoromtól fogva mindig volt papagájom. Igaz, csak apróbb termetű hullámos papgájok színesítették életünket a családban. Egy ilyen ara papagájra, vagy egy fehérbóbitás kakadu örökbefogadására még mindig vágyom. Elbűvölő egyéniségek a papagájok, éppolyan színesek és különbözőek, mint a tollazatuk. Játékosak, okosak  és nagyon szeretnivalóak. Ha Te is szereted a papagájokat, akkor biztos vagyok benne hogy ezt a festményt is kedvelni fogod, ahogy Feléd repül ez a színes ara papagáj.

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.