Barion Pixel

Vitorlások az éjszakában olajfestmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 60 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: 3d feszített vászon
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Vitorlások az éjszakában – olajfestmény

Párom által volt szerencsém megismerkedni a vitorlázással. Fantasztikus megtapasztalás suhanni a szél szárnyán, hallgatni a víz csobogását. Nézni is élmény a nagy fehér vitorlákat, főleg egy békés nyári este mikor a telihold megcsillan a hullámokon. Igazán természetközeli, békés, romantikus, kalandra hívogató. Maga a 3d vászon is különleges. A festmény szélein a keret megszokott szögletességét játékos ívek cserélik le, ezáltal kiemelkedik a környezetéből. Ha Te is szereted a nyílt vizeket és a vitorlákat, akkor ennek a képnek Nálad a helye!

Készítette: Bagoly Krisztiina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített 3d vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.