Barion Pixel

Őszi vízesés olajfestmény

12.500 Ft

  • Egységár: 12.500 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Őszi vízesés olajfestmény

Ősszel az erdő gyönyörű színekbe borul, ahogy felkészül a téli álomra. Imádom a vörös, sárga és barna ezernyi árnyalatát, kavarodását. Párommal együtt szeretünk túrázni, és felfedezni a meseszép természeti tájakat, patakokat, forrásokat. Inspiráló a hegyek mérete, vízesések ereje. Személyes kedvencem a vizesések párájában köveken burjánzó puha mohaszőnyegek. Az őszi vízesés olajfestmény előtérben ezek a mohás kövek, és a délutáni naplementébe burkolózó sárguló, barnuló lombú fák láthatóak. A háttérből előzubogó vízesés pedig kiemeli ezek szépségét.

Rendeld meg most, és érezd a lezúduló víz békés erejének áramlását.

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…