Barion Pixel

Balatoni pipacsmező festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril festék
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Balatoni pipacsmező festmény

A balatoni mezők egyik legszebb virága számomra a tűzpiros pipacs, mely gyönyörű hullámzó színorgiát alkot a kék búzavirággal, fehér margarétákkal. Bizony gyönyörű tájat talál az ember bármerre is tekint a Balaton partján. Azonban vitán felül áll, hogy mindenki felismeri a Badacsony hegy sziluettjét. Békés szabadságérzés kerített hatalmába, amikor ezt festményt alkottam. Szinte hallottam a kabócák dalát, éreztem a víz felől  érkező lágy szellőt és a mezei virágok illatát. Függeszd ki a faladra, hogy bármikor ott lehess a balatonparti pipacsmezőkön.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…