Barion Pixel

Hóvirág akrilfestmény

24.000 Ft

  • Egységár: 24.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Válaszd ki a keret színét!

Leírás

Hóvirág akrilfestmény

Hóvirág akrilfestmény a tavasz ígéretét rejti. Tél végén ez a pici virág elhozza a kikelet reményét, amire már annyira vártunk! A hó alól kibújó pici harangocskák dacolnak a dermesztő hideggel, amikor megérzik az első napsugarakat, akkor ők bizony az első virágok között kezdnek virágozni. Szerintem valamennyi virág között ő a legerősebb, akár milyen kicsi, de lepipálja a kényelmesebb nagyvirágú társait, és ezért tiszteletet érdemel. Emellett nagyon kedves, szerény virág, formájával és színével. Virágzása igen rövid, és hamar átadja a terepet az őt követő tavaszi virágok sorának. Festményemen szerettem volna nagyobbnak és fenségesebbnek mutatni, ahogy én tekintek rá. Remélem neked is tetszeni fog, ha kedveled a hóvirágok szépségét.

Ha tetszik ez a kép, érdemes megnézned a többi Pipacs festmény arany háttérrel és a Rózsacsokor vázában című festményeket is.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

Az akrilfestmény farostra készült és be is keretezzük Neked. A rendelés megjegyzés rovatában írd meg nekünk, hogy fehér, barna vagy esetleg natúr keretben szeretnéd. Akasztót is szerelünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Szín:

Fehér, Középbarna – dió

Érdekelhetnek még…