Barion Pixel

Hollókői vár télen festmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 barna fa keretben
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Hollókői vár télen festmény

Ezt a gyönyörű várat a párom és én is megfestettem, ugyanabból a nézőpontból, de más évszakban. Többször is kirándultunk a környéken, és sohasem hagytuk ki a lehetőséget, hogy megnézzük Hollókő nevezetességét. Minden évszakban más arcát mutatja, és mindig csodálatos. Engem a téli fehér zúzmarás táj ejtett rabul, és így ragadtam ecsetet. Remélem Neked is tetszik?!

 

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A hollókői vár télen festmény farostra készült, és fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra. Választhatsz, hogy egy vastagabb barnára pácolt, vagy inkább egy vékonyabb natúr keretben szeretnéd.

Hollókői vár télen festmény barna fa keretben

Hollókői vár télen festmény barna fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Tájkép

Érdekelhetnek még…