Barion Pixel

Levendula mezők Provance akril festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 cm
  • Keret: pácolt fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Rajongok a levenduláért! Minden évben alig várom a levendula szezon kezdetét és a levendulaszüreteket. Kőröshegyi levendulamező, vagy Tihany, esetleg Pilisborosjenőn a Kevélyhegyi levendulamező bármelyikére szívesen ellátogatok. Imádom a bódító illatát és a nagyon intenzív lila színét. Mindig több csokorral hozunk haza, hogy minél tovább illatosítság a lakást. Sajnos télen csak képeken csodálhatjuk ezt a fantasztikus gyógynövényt, virágot, ki miért szereti. Te jártál már Provance-ban a levendula földeken? Nekem bakancslistás hely… Ha szeretnéd felidézni a nyári levendulás élményeket, remélem ez a festményem magával ragad és kellemes perceket idéz meg, mint nekem, amikor készítettem. 🙂

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Balaton pipacsmező és Pipacsok között, és a Toszkán tájkép olajfestményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina


Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és be is kereteztük neked szép barnára pácolt fa keretbe. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.