Barion Pixel

Provence levendulák olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Provence levendulák olajfestmény

Provence régióban a levendula az egyik legismertebb és legkedveltebb növény. Az ottani tájat a napfény által megvilágított lilás-kék színű levendulmezők jellemzik. Nemcsak szemetgyönyörködtető, de egyedi és fantasztikus illata is van. Nem véletlenül világhíres. Azt az életvidám, ugyanakkor nyugodt és békés hangulatot szerettem volna visszaadni, amelyet a természeti táj és a növények harmóniája okoz. Ez az ami kiemelkedően alkalmassá teszi otthoni dekorációra is. A természet varázsa és a nyugalom egy tájképen, barnára pácolt fa keretben.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Balaton pipacsmező, a Badacsony tájképemet vagy a Tihanyi tájképet vitorlásokkal.  Talán azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

A Provence levendulák olajfestményolaj falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Provence levendulák olajfestmény keretben

Provence levendulák olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…