Barion Pixel

Balatoni napfelkelte a kikötőben olajfestmény – utánrendelhető

29.000 Ft

  • Egységár: 29.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Válaszd ki a keret színét!

Leírás

Balatoni napfelkelte a kikötőben olajfestmény

Badacsonytomajba minden nyáron elvonulunk egy pár napos festőtáborba, ahol alkalmunk nyílt vitorlázásra és a balatoni napfelkelte megcsodálására is. A kikötőben a napfelkelte és a naplemente csodálatos színeit számtalan alkalommal élvezhettük és nagyon sok inspirációt adott. A ringatózó vitorlások türelmesen várják, hogy a következő napon újra kihajózhassanak miközben a nap lustán felkel és az éjszaka sötétjét a lila különböző árnyalataivá finomítja. Szeretem ezt a pár órát, amikor a színpaletta minden színét egymás után vonultatja fel a természet az égen és a kikötőben még csend van, csak a víz hullámzását lehet hallani, és ahogy a hajók, csónakok néha finoman hozzáütődnek a cölöpökhöz a hullámzástól.

Ha tetszik ez a kép, érdemes megnézned a többi Tájkép festményt is, illetve a Balatoni naplemente és a Balatoni vitorlások hajnalban című festményeket is.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Balatoni kikötő napfelkeltekor - olajfestmény

Hasznos tudnivalók

Az olajfestmény farostra készült és be is keretezzük Neked. A rendelés megjegyzés rovatában írd meg nekünk, hogy fehér, barna vagy natúr keretben szeretnéd. Akasztót is szerelünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Szín:

Fehér, Sötétbarna – poliszander

Érdekelhetnek még…