Barion Pixel

Pipacs festmény arany háttérrel

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: sötétbarnára pácolt fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Nyár végén készült ez a képem arany háttérrel a legnagyobb forróságban. Az izzó napot szerettem volna hangsúlyozni az arany háttérrel, aminek dekorpasztával adtam 3D hatást. A háttér nem kidolgozott, mint amikor a hőségben vibrál a levegő, de érezzük, hogy mi minden körülvesz minket, mégis csak egy pontra vagy egyetlen dologra fókuszálunk. Nekem ez a dolog most két szál, törékeny pipacs volt, ami hajlékony szárával és finom szirmaival nemcsak állja, de még élvezi is a tikkasztó meleget. A kép minden napszakban más hangulatot áraszt. Amikor viszont rásüt a nap, akkor csak úgy ragyog, mintha ezen a forró napon valóban ott lennénk egy aranyló búzamezőn ezt a két apró pipacsot csodálva. Remélem neked is tetszeni fog a kép.
Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók Pipacs festmény termékünkkel kapcsolatban
A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A kép témájával harmonizáló sötétbarnára pácolt fa keretben, akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra. Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

A webshopban több pipacsos festmény közül is válogathatsz! Nézd meg a Pipacsok vázában absztrakt és a kék alapra készült modern pipacs festmény ábrázolásunkat is, hátha azok még jobban elnyerik a tetszésed

Érdekelhetnek még…