Barion Pixel

Pálmafás tengerpart akril festmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 50 cm
  • Keret: pácolt fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

 

Pálmafás tengerpart – Az álomsziget

A földi paradicsom. Türkizkék tenger, ami a horizonton egybeér az éggel. Világos homokos tengerpart könnyű sétára csábít. A kis vitorlás pedig a szabadság érzését nyújtja. Csak egy kis bátorság és kalandvágy kell, hogy vízre szállj és felfedezd ezt a gyönyörű világot.

 

Készítette: Rajczi József

Ha tetszik ez a pálmafás kép, akkor érdemes megtekintened a Viharos vizeken és Karib-tengeren vitorláshajó festményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és be is kereteztük neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.