Barion Pixel

Vízesés tájkép olajfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 43 x 33 cm
  • Keret:  festett fakeret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Idén sokat túráztunk itthon a Pilisben, a Börzsönyben és más hegyvidékek csodás tájain. Kirándulásaink, a nyári erdők hangulata több tájképet is inspiráltak. A Vízesés tájkép festésekor szívesen emlékeztem vissza az elmúlt évek ausztriai túráinkra is. Igazi relaxációs kép született, sugalva az erdő hűs árnyékát és a vízesés frissítő, tiszta vízpermetét érezzük arcunkon.

Téged hová repít el gondolatban ez a festmény?

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet sötétbarnára pácolt fakeretben helyeztem el, de keret nélkül is kérheted.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kívánt falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.