Barion Pixel

Toszkán tájkép olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm
  • Keret: fehér fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Toszkán tájkép olajfestmény

A Toszkán tájkép olajfestményt a nyári kirándulásaink, és a nászutunk ihlette. Bevallom, imádom Olaszországot. A ciprusokat, pipacsokat, zöldellő aranyló mezőket, a hamisítatlan mediterrán gasztronómiát, és életvidámságot. Ezeket tapasztaltam meg nászutunk alkalmával is, mikor egy Toszkán vidéki kúriaában volt szerencsénk megszállni. Remélem a táj szépsége és az olasz életérzés téged is megtalál majd ha kiakasztod ezt a képet szobád falára.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Pipacsok között és Búzamezők olajfestményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…