Barion Pixel

Sziget olaj tájkép

25.000 Ft

  • Egységár: 25.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 40 cm
  • Keret: nincs az árban
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj

Leírás

Sziget olaj tájkép faroston

Sziget olaj tájkép virágzó fal látványa a vizen tükröződve igazán üdítő látvány. Vibráló színeivel a tavaszi megújulást idézi ez a festmény.

Készítette: Tajthy Gabriella

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és még keretezni szükséges. Egyeztetés alapján szívesen bekeretezzük ls akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthasd a faladra. A leírás alatt láthatod a festményhez méretben passzoló, rendelhető kereteket.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kívánt falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…