Sziget olaj tájkép

25.000 Ft

  • Egységár: 25.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 40 cm
  • Keret: nincs az árban
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj

Leírás

Sziget olaj tájkép faroston

Sziget olaj tájkép virágzó fal látványa a vizen tükröződve igazán üdítő látvány. Vibráló színeivel a tavaszi megújulást idézi ez a festmény.

Készítette: Tajthy Gabriella

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és még keretezni szükséges. Egyeztetés alapján szívesen bekeretezzük ls akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthasd a faladra. 🙂 A leírás alatt láthatod a festményhez méretben passzoló, rendelhető kereteket.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kívánt falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support