Barion Pixel

Cinegék télen festmény keretben

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 35 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Cinegék télen festmény

A cinegék számomra olyan csapatos banditáknak tűnnek. Vidáman szökkelnek ágról-ágra, és rárabolnak a madáretetőkbe rejtett finom étkekre, magvakra. Mindig odafigyelnek egymásra, és jelzik egymásnak a veszélyt, és a finom falatokat is. Üdítő csicsergő színfoltjai erdőnek, mezőnek és a városi kerteknek egyaránt. Boldog mosolyt csalnak arcomra, ha meglátom kis csapatukat. Ezen a festményen egy párocska egymásra pillantását szerettem volna megmutatni. Remélem a belőlük áradó vidám energia téged is feltölt majd, mikor kiakasztod ezt a festményt szobád falára.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

Cinegék télen festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra. Ezt a festményt fehérre pácolt fa keretben is kérheted.

Cinegék télen festmény

Cinegék télen festmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Állatos festményeket

Érdekelhetnek még…