Barion Pixel

Vihar – Van Gogh nyomában olaj festmény utánrendelhető

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: olajzöld festett fa
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Van Gogh képei enegem lenyűgöznek és inspriálnak. Az impresszionista látásmód, ahogyan megfogta a pillanokat és az erőteljes színek, vonalak, melyeket annyira egyedien alkalmazott, hogy egy új világot teremtett. Szeretem a képeinek a vibrálását, az eltúlzott formákat. Engem az irodai munkámban is inspirálnak, két hatalmas reprodukció lóg az íróasztalom felett a falamon. Ha kell egy új ötlet, sokszor az ő képeit szemlélem. A vihar ábrázolás a nyári rekkenő hőségben a napsütésből hirtelen érkező sötét fellegek hűvös fuvallatokat, záport hoznak és ki tudja mit még? Szívesen végig sietnék a házhoz vezető úton és az ablakból nézném a mezőre lecsapó vihart.  Készítette: Bagoly Krisztina (A képen látható már fesmény elkelt, de utánrendelhető.)

Hasznos tudnivalók A festmény farostra készül, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. Utánrendelés esetén a kép várható átadása min. 1 hónap az olajfesték lassabb száradási ideje miatt. Az utánrendelt festményt az elkészültekor lefotózom és elküldöm megtekintésre a képet. Kifizetni elegendő akkor, ha tetszik a festmény és ekkor megbeszéljük a friss olajfestmény átadásának lehetőségeit és idejét is.

A kép témájával harmonizáló olajzöldre festett keretben ajánlom. A kép minden esetben akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra. Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod. Utánrendelés esetén felveheted velünk előzetesen a kapcsolatot telefonon és e-mailben is, így tudjuk gyorsan egyeztetni a kívánt méretet is.

Érdekelhetnek még…