Barion Pixel

Déli Alpok tájkép olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Déli-Alpok tájkép olajfestmény

A Déli-Alpok című képet a nyári kirándulásaink, túráink ihlették. Már régóta járjuk Olaszország és Ausztria túraútvonalait is.  A déli-Alpok, azaz Alpok – Adria túra méltán népszerű és fantasztikus a maga ellentétjeivel. Az Alpok hegycsúcsainak szépsége és az Adria napsütötte tájai. Két teljesen más tájegység találkozása. Míg a völgyben mediterrán éghajlat várja a vakációra indulókat, a hegyekben hűsítő források, és patakok kanyarognak, magas sziklaszirtek omlanak az adria felé és kísérik a kirándulni vágyókat. Az biztos, hogy bármelyik iránybul indulsz is neki a tájnak, igazi élmények várnak és teljes kikapcsolódás. Erre búzdítanálak téged is ezzel a képpel, ha nem is azonnal a hoszútávú Alpok-Adria túraútvonal megtételére, de ahogy a híres magyar kéktúrás jelmondat is hív a kalandra: Indulj el egyúton…

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Balaton pipacsmező és Búzamezők olajfestményünket is, azt gondolom, hogy talán azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Déli-Alpok tájkép olajfestmény keretben

Déli-Alpok tájkép olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…