Barion Pixel

Ez a kifestő gyűjtemény szerintünk felnőtteknek és tiniknek is szórakozást nyújt, amikor már mindenki alig várja a tavaszt! Találsz köztük virág kifestő témát, de mandala és pillangó kifestő is akad köztük. Persze nem utolsó sorban a tulipános verziót mint nőnapi kifestő ajánljuk figyelmedbe, ami sok hölgy kedvenc virága, így talán te is kedveled. Az alkalmazott színeket kreatív módon válaszd ki, vagy az aktuális hangulatod szerint! De akár leshetsz is ötleteket, mert színes képeket is mutatunk. Ha úgy döntesz, hogy másolod a színeket, akkor is mindegyik elkészült kép más és más lesz. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.

Felnőtt mandala kifestő

A felnőtt mandala kifestő kicsit aprólékosabb. Szóval ha kihívást keresel, akkor elsősorban ezt javasoljuk vagy a virágos változatot. A4 méretben nyomtathatod magadnak:

Tulipán virágok minden mennyiségben

A tulipános kifestő egy modern, de izgalmas téma szerintünk. Kedvedre alkothatsz tulipános kertet magadnak, amiben a virágok a kedvenc színeidben tündökölnek. Ha szeretnéd, hogy egy igazán szép tulipános festmény díszítse otthonodat, akkor nézz körül a virágos faliképek termék kategóriánkban is.

Pillangós kifestő felnőtteknek

Az állatok sem maradhatnak ki a szórásból és hát mi lenne más, ha nem a pillangó, ami legjobban illik a tavaszi hangulatba. A felnőtt kifestő gyűjteményünket egyszerűen muszáj volt egy szép pillangóval is gazdagítani. Hiszen egy tavaszi kert sem az igazi pillangók nélkül.

pillangó kifestő

Lányos színező tavaszra

Nem utolsó sorban egy igazán csajos portré témával is készültünk! Egy szépséges lány virágkoronával a fején a tavasz tündére. Mi ezt a témát hagyjuk utoljára a sorban. Mire a ceruzáink alá kerül már itt is a tavasz! Minden héten színezz ki velünk te is egy témát, és várjuk együtt a közelgő tavaszt!

Kellemes alkotást kívánunk!

A cikk szerzője: Lépés Magazin

Ne feledd, hogy blogunkon még több színező témát és DIY ötletet is találsz: