Barion Pixel

A nyár lassan véget ér és bár még élvezhetjük a napsütést, de a természet már közben őszi ruhát ölt. A festészetben is az egyik legkedveltebb téma az ősz, ami érthető is, hiszen a meleg, föld színek mindenki számára kedvesek általában. Ilyenkor csodálatos sétákat lehet tenni a különböző tanösvényeken. Gyönyörű sárga, izzó vöröses és rozsdabarna színek kavalkádja vár minket az erődben, rengeteg színes terméssel és falevéllel. Az őszi színező, kifestő sablonok is e köré a téma köré készültek. Hogy színezőként vagy kifestőként használjátok, az csak rajtatok múlik. Dolgozzatok nyugodtan olyan anyaggal, amivel csak szeretnétek. Mi általában festünk, de ha ovisoknak, illetve sulisoknak szánod, akkor nyugodtan lehet őket színesíteni zsírkrétával vagy színes ceruzával is. Az esős, szürke napokon pedig egy szuperszínes őszi kifestő biztosan segít majd visszaidézni a nyár melegét nekik is.

Őszi színezők A4-es formátumban

Minden nyomtatható őszi színező, amit készítettünk A4 formátumban letölthető, így akár egy egyszerű otthoni nyomtatón is ki tudod nyomtatni. Van köztük egészen egyszerű, őszi levél színező, ha csak arra vágysz, hogy különböző színekkel dolgozz és nem akarsz a formákra nagyon ügyelni. Ezt a sablont modern, absztrakt hangulatban álmodtuk meg, és ha nagyobb méretben készíted el, akkor egy szép faliképet is készíthetsz belőle. Találsz még különböző erdőrészleteket eltérő nehézségi fokkal. Amelyiken egy erdei utat látsz, az például egy könnyű képecske, igaz első ránézésre összetettnek tűnhet, de a formák jól elhatároltak, így az őszi színezők között ez biztosan sikerélmény lesz mindenkinek.

Egyszerű őszi faleveles színezők

Ha szeretsz akvarellel festeni, akkor az Őszi fák felnőtt színező lesz a te témád, mert ezen a képen bőven van lehetőség lazúrozásra is. Bonyolultabb az Őszi kép színezők, a kis házzal és a másik kép a patakparttal. De ha ezekbe szerettél bele, vágj bele nyugodtan. Az őszi színezők mindegyikéhez lementheted a színes képet is kettesével, ha ugyanebben a színvilágban szeretnéd megalkotni. De bátran szabadjára is engedheted a fantáziádat, és játszhatsz más színkombinációkkal is.

Őszi színezők erdei részletekkel

Őszi kép színező gyűjtemény letöltése

A kiválasztott képre kattints jobb egér gombbal és a Mentés másként paranccsal mentsd le a gépedre, eszközödre, majd küldd el nyomtatásra! Kellemes kikapcsolódást és kreatív színezést kívánunk. Reméljük tetszenek a témáink! 🙂

Nyomtatható őszi színezők iskolásoknak – őszi falevél színező:

Őszi erdő színező:

Erdei fák tájkép részlet akvarelles technikához

További kreatív inspirációkért olvass tovább blogunkon:

Webshopunkból pedig kész őszi tájkép festményeket is rendelhetsz otthonodba: