Barion Pixel

Őszi tájkép akrilfestmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 28 x 22 cm
  • Keret: középbarna fa keret
  • Festőlap: kasírozott vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Őszi tájkép akrilfestmény

Őszi tájkép akrilfestmény egy meleg októberi napon született. Már mindent színes falevelek borítottak, amikor a vadasparkban sétáltunk Sukorón. Ez az ősz különleges volt, hihetelneül intenzív színekkel, amit egyszerűen vászonra kellett vinni, akkor és ott. A vadasparkban tett sétát mindenkinek ajánlom, csodás hely. Akár most is elindulnék a kanyargó kis utacskán.

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A kasírozott vászonra készült, és be is kereteztük neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.