Barion Pixel

Hollókő ófalu festmény keretben

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 cm sötétbarna vastag kerettel együtt, 45 X 35 cm natúr fa kerettel
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Hollókő ófalu festmény keretben

Igazi élő történelem. Mikor a száz éves házait, templomát nézem olyan mintha visszugrottam volna a múltba. Ám mégse érzem úgy mintha öreg poros megfáradt lenne.  Hollókő igazán eleven és vidám, főleg húsvét alkalmával. Mindig boldog vagyok mikor hollókőre látogatok, mert látom a rendebn tartott szép házakat, népművészetet. Ezen a festményemen ezt az örökséget szerettem volna megragadni, és “vászonra” vinni. Legyen Tiéd az élő történelem az csipetnyi hollókői hangulat!

 

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A Hollókő ófalu festmény farostra készült, és fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra. Választhatsz, hogy egy vastagabb barnára pácolt, vagy inkább egy vékonyabb natúr keretben szeretnéd.

Hollókő ófalu festmény barna fa keretben

Hollókő ófalu festmény barna fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Tájkép

Érdekelhetnek még…