Barion Pixel

Velence olajfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Velence olajfestmény

Velence és a többi olasz város is egy-egy ékszerdoboz. Mindet imádjuk, amelyikben csak volt szerencsénk megfordulni.  Velence többször is a vendéglátónk volt. Láttuk már adventkor, a karneváli forgatagban és nyári öltözékben is. Mindig csodálatos. Velencében “el kell tévedni”, hogy megértsük a lényegét és meglássuk az ő igazi arcát. Velence egy királynő, a városok királynője. Pompás, díszes, különleges és olykor homályos, szeszélyes, de veszélyes is tud lenni. A képen a hajnali arcát ábrázoltam, amikor a gondolások már ébresztik a várost, de még az éjeli lámpák fénye tükröződik a vizen. Velence igazi szerelem, ami soha nem tudunk megunni. A kép a Kreatív Kávé inspirációja alapján készült.

“Akit szeretnek, sosem öregszik meg, szerelmese szemében mindig tizenhét éves marad, és kócos haját, könnyű, nyári ruháját ugyanaz a barátságos szél borzolja egy életen át, ami akkor fújt, abban a végzetes pillanatban.” Szerb Antal – Utas és a holdvilág

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Görögország olajfestményünketés aProvance-i levendulamezők akrilményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel és festőkéssel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…