Barion Pixel

Lila ábránd olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 60 cm kerettel
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj

Leírás

Lila ábránd olajfestmény

A lila szín mindig is vonzott. Van valami különlegesség a lila árnyalataiban. Lila színnel festeni nem könnyű, mert az egyes árnyalatokat igazán szép, tündöklő formában kikeverni nem egyszerű, ugyanakkor ez jelenti benne a kihívást, amit annyira élveztem ennek a képnek a megalkotásakor. A lila szín az intelligencia és az érzelmi intelligencia jelentésével is bír, ezért is választottam ehhez a női portré festményhez. Szerettem volna kontrasztossá és egyben sejtelmessé tenni, ezért a festményt türkiz árnyalatokkel tettem hangsúlyossá. A türkiz nagyon szépen kiemeli a képen a lány alakját és a ruháját. Sajnos a fotók nem adják vissza a festmény valós, tündöklő színeit. Élőben minden szín “él” a képen! A képhez barnára pácolt, széles fa keretet választottam, ami szintén emeli a női alak légiességét.
Lendületes ecsetvonások és friss tavaszi színek adnak mozgalmasságot és légiességét “Lila ábránd” romantikus női portrénak.
Lila és türkiz kedvelők otthonába ajánlom előszeretettel.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…