Barion Pixel

Angyal festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 65 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Angyal festmény keretben

Egy angyal látványa mindenkit magával ragad. Ábrázolásuk mindig kihívást jelentett. Évszázadokkal ezelőtt szinte csak Bibliai jelenteket festettek. Most modernebb megközelítést szerettem volna választani ennek a témának. Az aranyozó médiumok különleges hatást, kontrasztot adnak a képnek. A hangulatában viszont a nyugalomra és a békére törekedtem. Azt gondolom, hogy a végeredmény megkapó mégis bensőséges hangulatú angyal portré lett. Egy modernebb enteriőrbe is illeszthető. Nagyon jó érzés volt elkészíteni, remélem örömet és békét hoz majd valakinek az otthonába.

 

Készítette: Rajczi József

 

Ha tetszik ez a festmény akkor érdemes lehet megnézned a Buddha festményt, a Lila ábrándot és az Egyiptomi hercegnő festményünket is.

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Angyal festmény keretben eladó

Angyal festmény fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…