Búzamezők olajfestmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 43 x 33 cm
  • Keret:  festett fakeret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

A természet és Van Gogh festménye inspirált a búzamezők megfestésére. A hullámzó, aranyló mezők ciprusokkal, mezei virágokkal tarkítva, havas hegyvonulattal határolva. Színes. élettel teli, de mégis békés és megnyugtató ez a táj. Engem leginkább Olaszországra emlékeztet, mikor kis autónkkal kanyarogtunk a dombok között és élveztük a szabadságot.

Téged hová repít el gondolatban ez a festmény?

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet fakeretben helyeztem el, de keret nélkül is kérheted.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.