Barion Pixel

Karib-tengeren vitorlás hajó – utánrendelhető festmény

29.000 Ft

  • Egységár: 29.000 Ft/db
  • Mérete: 33 x 43 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril festék és Paverpol anyag
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Karib-tengeren vitorlás hajó festmény

Ez a Karib-tengert és nyári kalandokat idéző tájkép, akrilfestékkel és Paverpol anyaggal készült. A tájképen a tenger, az égbolt és a kétárbócos hajó ecsettel és akrilfestékkel készült, míg a sziklák festőkéssel és Paverpol anyaggal. Láthatod benne akár Capri szigetét is a híres Kék barlanggal, bár a türkizes kék tenger engem inkább a Karib-térségbe röpített képzeletben, ahogy sirály kényelmesen elrepül az árbócok felett. A képet be is kereteztem, barnára pácolt fa keretbe helyeztem így közvetlenül kiakaszthatod a falra.  

 

Készítette: Bagoly Krisztina

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Viharos vizeken és Pálmafás tengerpart festményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…