Barion Pixel

Balatoni vitorlások hajnalban olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Balatoni vitorlások hajnalban olajfestmény

Ez a kép az egyik nagy kedvencem a sajátjaim közül. Az olajfesték kínálta összes lehetőséget igyekeztem kihasználni a képen és minden mozzanatát imádtam. Az égbolt színeit, a hajnali napsugarak tükröződését a vizen és az elmosódó vitorlások alakjainak ábrázolását is, amihez már festőkést használtam. A hajnali aranyóra nemcsak a fotósok kedvenc időpontja, hanem a festőké is. Ilyenkor olyan színeket figyelhetünk meg, aminek nincs párja napközben és ha ezt a Balaton víztükrén figyeljük meg, az pláne ámulatba ejtő. Hajnalban még minden olyan tiszta és nyugodt, de már érezzük a kelő nap első sugarait, melegségét, az új nap ígéretét… Ezt a hangulatot szerettem volna ezen a képen visszaadni és a természet lágy hangjait.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Balaton pipacsmező, a Badacsony tájképemet vagy a Tihanyi tájképet vitorlásokkal.  Talán azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

A Balatoni vitorlások hajnalban olajfestmény falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…