Barion Pixel

Páva akril festmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 60 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Páva – akril festmény

Igazi szemetgyönyörködtető látvány egy páva a hatalmas farktollaival. Szépség és elegancia jellemzi ezt a fenséges állatot. Öröm nézni. Nagy kedvencem a türkizkék szín, amit aranyfestékkel párosítottam. Maga a 3d vászon is különleges. A festmény szélein a keret megszokott szögletességét játékos ívek cserélik le, ezáltal kiemelkedik a környezetéből. Látványos eleganciát visz a szobába ahová kihelyezed.

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.