Barion Pixel

Margaréta virágos csendélet

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akrilfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Margaréta virágos csendélet akril festmény

A csendéletek, a forma és fény tanulmány képek szerintem nem kell, hogy unalmasak legyenek. Minden híres festő képei között találunk csendéletet és nagyon sok olyat, amit ha élőben nézünk leesik az állunk, annyire élethű és szikrázik az élettől. Valahogy mégis a csendéletekre sokszor rásütik az unalmas jelzőt. Holott egy csendélet is lehet izgalmas vagy vibráló. A formák és a fény játéka, egy napsütötte virág, aminek a szirmain táncol a fény. Izgalmas volt megfesteni az üveghatást és a sötét háttér előtt a fehér tálat, amin az árnyékok megtörik a formát és a tökéletes fehérséget. A margaréta életteli szirmait, az illatozásra csábító virágfejet és a szárat ami sejtelemesen elveszik a friss víz tükröződésében. Az apró részletek fontosak, nem csak ezen a festményen, hanem az életben is. Tudnunk kell örülni az apró szépségeknek, felfedezni és észrevenni a vissza nem térő pillanatot. Talán ez az a gondolat, ami ennek a képnek és még sok virágos csendélet festmény megszületését, az alkotás végeredményét meghatározza.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Borkóstoló csendélet fesményünket vagy a Tulipánok akrilfestményt is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók csendélet képünkről

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…