Barion Pixel

Viharos vizeken olajfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Viharos vizeken olajfestmény

A Viharos vizeken olajfestményen a természeti erők csodálata, és megzabolázása a fő téma.  Ahogy sirály a levegőben kapaszkodik egyre feljebb, úgy a hajók dagadó fehér vitorlával fogják be a szelet, és tartanak a part felé. Az égbolt sötétsége sejteti, hogy közeleg a vihar. A szikláknak csapódó hullámok pedig mozgással, energiával töltik fel a festményt. Remélem a jelenet szépsége és ereje téged is feltölt majd mikor rápillantasz erre a képre a szobád falán.

 

Készítette: Bagoly Krisztina

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Pálmafás tengerpart és Karib-tengeren vitorláshajó festményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Viharos vizeken olajfestmény kerettel

Viharos vizeken olajfestmény kerettel

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…