Barion Pixel

Pipacs festmény barna alapon utánrendelhető

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: sötétbarnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril és aranyozó médium
  • Közvetlenül a falra akasztható

Elfogyott

Leírás

Pipacs festmény barna alapon

Egyetlen nyár sem telhet el pipacsok nélkül.  A pipacs a nyári virágok törékeny királynője. Vörösen izzó szirmai lágyan hajladoznak a szélben. Kedves, törékeny, derűs és ezek mellett annyira markáns virág. Mindig nagyon szerettem. Gyerekkoromban a nagymamámmal, ahogy utaztunk Kerepesre a telekre a HÉV ablakából mindig figyeltem, hogy hol virágzik már a pipacs. Egyszer a telken is vetettünk díszpipacsot, de az nem volt olyan mint az igazi kis mezei, vidám piros kisasszonyok. A képen a a barna alappal és az aranyhatású médiummal a forró júliust idézem, amikor maga a festmény is készült. A pipacsok heves vörös színét már kissé megszívták a napsugarak, de még mindig ragyogóak a nyári napsütésben.

Készítette: Bagoly Krisztina

Ha tetszik ez a kép, akkor nézd meg a többi pipacsos képünket is: Pipacs festmény kék alapon, Pipacsok akril festmény, Pipacsmező akrilfesmtény,  Pipacsok festmény vázában képeinket is, hátha azok is megtetszenek.

Hasznos tudnivalók A Pipacs festmény barna alapon aranyzozó médiummal farostra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. Sötétbarnára pácolt fa keretben, akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra. Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…