Barion Pixel

Vitorlás az aranyhídon

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: sötétbarnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril és arany füstfólia
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Vitorlás az aranyhídon akril festmény

A badacsonyi festőtábor utolsó témája volt ez az akril kép 2022-ben. Az aranyozás mint technika általában engem kevésbé ragad meg, de a balatoni aranyhíd témája más, ez egyszerűen kívánta minden mennyiségben az aranyat. Előző este volt szerencsén élőben is élvezni a balatoni aranyhíd látványát egy hasonló vitorlás fedélzetéről. Egyszerűen lélegzetellállító ahogy a víztükör arany csillogásban úszik, amíg a nap le nem bukik a Badacsony mögé. Ez a kép maga egyszerűségével és extravaganciájával a kedvenc nyári témám lett. Minden Balaton rajongónak ajánlom, akár modern berendezésű otthonokban is jól mutat majd szerintem. A kép akrilfestékkel és sok-sok arany füstfóliával és dekorfóliával készült. Így minden napszakban és fényviszony mellett másképpen csillog, fénylik. Elkerülhetetlenül vonza a tekintetet.

Készítette: Bagoly Krisztina

Ha tetszik ez a kép, akkor nézd meg a többi pipacsos képünket is: Balatoni vitorlások, Badacsony tájkép, Tihanyi tájkép vitorlásokkal című képeinket is, hátha azok is megtetszenek.

Hasznos tudnivalók A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. Sötétbarnára pácolt fa keretben, akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra. Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…