Barion Pixel

Balatoni stég naplementében olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keretben – fehér, barna vagy natúr
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Válaszd ki a keret színét!

Leírás

Balatoni stég naplementében olajfestmény keretben

A naplemente színei a Balatonon páratlanok. Egy forró nap után nincs jobb mint kimenni a stégre és szemlélni a lenyugvó napot, amint vörösre festi az ég alját. A lágy hullámok hangja megnyugtató és ezt a harmóniát csak a szárnyaló sirályok rikoltása töri meg néha. Aztán lassan a nap túlpart mögé bukik. Ha van kedved kiülni a stégre, akkor is ha a nyári Balaton éppen távol van időben vagy térben, akkor válaszd olajfestmény formájában. Biztosan magával fog ragadni a hűvösebb napokon is. Legalábbis engem gyakran rabul ejt alkotás közben és a falon szemlélve is.

Ha tetszik ez a kép, érdemes megnézned a többi Tájkép festményt is, például a Napfelkelte a Szigligeti Vár felett és a Balatoni napfelkelte a kikötőben is talán tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

Az olajfestmény farostra készült és be is keretezzük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Balatoni stég naplementében olajfestmény

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felület kezeljük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Szín:

Középbarna – dió, Sötétbarna – poliszander

Színek

kék, sárga, rózsaszín

Méret

35×45

Anyag

olajfesték, farost festőlap

Érdekelhetnek még…