Barion Pixel

Napfelkelte Szigligeti vár olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Válaszd ki a keret színét!

Leírás

Napfelkelte Szigligeti vár olajfestmény

Csodálatos helyen, a Balaton-felvidéken, egy vulkainkus hegy kúpján emelkedik ez a szépséges vár. Többször is jártam itt, és elmondhatom, hogy nagyon inspiráló élmény. Habár még most is látványos, de én úgy festettem meg, ahogy fénykorában létezett. Ezért ezen a képemen erősen és védelmezően uralja a tájat. Felette a színes napfelkelte, alatta a hegy lábánál a Balaton.
Ha szereted a természet szépségét, és a történelmi várakat, akkor ennek a festmények a faladon helye.

Ha tetszik ez a kép, érdemes megnézned a többi Tájkép festményt is.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

Az olajfestmény farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Napfelkelte Szigligeti vár olajfestmény barna fa keretben falon

Napfelkelte Szigligeti vár olajfestmény barna fa keretben falon

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Szín:

Fehér, Sötétbarna – poliszander

Érdekelhetnek még…