Barion Pixel

Kolibri akril festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Kolibri – akrilfestmény

Gyerekkoromtól kezdve egyszerűen imádom a madarakat. Olyan színesek, szabadok, vidámak ahogy dalolnak. Nagy kedvenceim a kolibrik és a papagájok. Hullámos papagájaim voltak, és szerettem őket nézni, etetni, hallgatni. A kolibriket csak a TV-n keresztül láttam eddig, de csodáltam csillogó szépségüket, gyorsaságukat és teljesen egyedi repülési technikájukat. Madár és kolibribarátoknak ajánlom ezt a festményemet. 

Készítette: Bagoly Krisztiina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.