Barion Pixel

Szélmalom olajfestmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm kerettel együtt
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Szélmalom olajfestmény keretben

Százötven éve még a számtalan szélmalom működött Magyarországon, és őrölte a gabonát, hogy kenyér kerülhessen az asztalra. Ma már csak néhány maradt közülük, amelyek a múlt emlékét őrzik. Azonban tagadhatlan, hogy igazán látványos, mesébe illő, mérnöki szerkezetek. Volt szerencsém nemcsak megnézni, de járni is szélmalomban. Különleges élmény, és látvány ami vászonra kívánkozott. Te nem érzed úgy, hogy mindjárt megmozdulnak lapátok? Ha igen akkor ennek a képnek a faladon a helye:)

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A szélmalom olajfestmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Szélmalom olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajlfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha tetszik a szélmalom, akkor vess egy pillantást a többi tájkép festményre is!

Érdekelhetnek még…